Om Sækken.dk

Vi leverer alle former for grus, sten, muldjord, strandsand, knust beton og flis i sække med høj sikkerhed.

Fordelen ved sækken er, at det er nemt at opbevare dine råstoffer inden brug. Og praktisk, hvis du ikke skal bruge hele indholdet på én gang – det kan sagtens opbevares i en længere periode.

Uanset hvad dine behov for råstoffer måtte være, bestræber vi os altid på at efterkomme dine ønsker. Kun med de rigtige materialer er du sikret det bedste resultat.

Når du har brugt dine råstoffer, kan sækken bruges til afhentning af affald. Se sorteringsvejledning. Al affald vil blive screenet, dermed sikrer vi, at dit affald bortskaffes i henhold til gældende lovgivning.

Råstoffer leveres som udgangspunkt inden for 5 hverdage. Oplyste priser er ved levering indenfor 6 meter. Har du andre ønsker eller spørgsmål omkring levering eller afhentning kan du kontakte os på telefon 66 16 33 88 eller e-mail info@saekken.dk

Poul Schou – din totaltransportør

Vores brede pallette af services giver os muligheden for at være Jeres samarbejdspartner på mere end ét område. Vi har sammensat mindre teams af ansatte, der er specialiseret i netop deres område og de vil være Jeres sparringspartner igennem hele processen.

Vi vægter vores kunderelationer højt, derfor er det også vigtigt for os at vi inddrager Jer, så meget I har behov for det. Om din opgave kræver at få tømt en container, transporteret maskiner, leveret råstoffer eller en lastbilkran til at løfte – så klarer vi den.

Kontakt os gerne for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe Jer.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen